به نقل ازخبرگزاری فارس از اراک، علیرضا امیری ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سازمان تأمین اجتماعی نسبت به اجرای کامل قانون الزام درمان برای بازنشستگان اقدام کند، همچنین نسبت به پرداخت حق بیمه درمان مکمل بازنشستگان همکاری و مساعدت لازم را به عمل آورند.
وی با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی در سال 87 و برنامه ششم توسعه ماده 13 نسبت به اجرای همسانسازی حقوق بازنشستگان و مستمریبگیران تأمین اجتماعی اظهار کرد: باید در اسرع وقت نسبت به این مهم اقدام شایسته و بایسته صورت گیرد.
رئیس کانون کارگران بازنشسته و مستمریبگیران تأمین اجتماعی استان مرکزی بیان کرد: با توجه به شرایط سنی بازنشستگان و امراض گوناگون شغلی و نیاز مبرم آنان به خدمات درمانی با توجه به میزان مستمری و افزایش هزینههای درمان، امروز بازنشستگان در معالجه خود درمانده و بیمههای مکمل درمان نیز که حق بیمه آن را از جیب خود پرداخت میکنند، پاسخگو نیست.
امیری گفت: سهجانبهگرایی یکی از اصول و کار شایسته مطرح شده و بر اساس بیانیه کنفرانس بینالمللی کار سهجانبهگرایی ساز و کاری است که مورد پذیرش غالب کشورهای دنیا از جمله ایران قرارگرفته و یکی از الزامات حرکت به سمت رشد، توسعه و پیشرفت جوامع مطرح شده است، لذا انتظار داریم که نسبت به اصلاح این امر و تقویت و تحکیم سهجانبهگرایی واقعی در سازمان تأمین اجتماعی با وجود تشکلهای واقعی صنفی مستقل و آگاه، با استقلال کامل از دولت و بر اساس اراده تمام ذینفعان اصلی یعنی بیمهشدگان، مستمریبگیران و کارفرمایان انتخاب شوند و سهجانبهگرایی را در ارکان سازمان تأمین اجتماعی با اصلاح ماده 113 قانون خدمات کشوری مصوبه مجلس نهم احیا و استقلال مالی و اداری و شخصیت مستقل حقوقی آن را که در قانون سازمان تأمین اجتماعی مصوب سال 54 و نیز قانون ساختار نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی مصوب سال 83 مورد تصریح و تأکید قرار گرفته بود مجدداً احیا و اجرایی و عملیاتی گردد.
رئیس کانون کارگران بازنشسته و مستمریبگیران تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: در چهار سال گذشته با اعمال تدبیر در سطوح عالی سازمان تأمین اجتماعی و مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ثبات مدیریت در سازمان باعث شد، علیرغم کاستیها و موانع که همچنان بر سر بازنشستگان و مستمریبگیران این سازمان وجود دارد، اما موضوعات و درخواستها بسیار روانتر، قانونمندتر و صمیمانهتر از دوران گذشته رسیدگی و توجه میشود.
وی افزود: طرحها و برنامههای موفق و اثربخشی با دامنه پوشش قابل توجه مخاطبان و برای اولین بار به اجرا در آمد و خوشبختانه رضایتمندی قابل توجه مخاطبان را در پی داشته است که از برجستهترین و مهمترین این اقدامات و طرحها که به لحاظ اثرگذاری فرهنگی و اجتماعی مطرح هستند میتوان به طرحهای کرامت رضوی، نسیم سلامت، برگزاری المپیاد ورزشی ویژه بازنشستگان و مستمریبگیران، حمایت از بخشی از بیمه عمر و درمان، برگزاری همایشهای آموزشی، آموزش سلامت دوران سالمندی و ... اشاره کرد که امیدواریم این رویکرد ارزشمند در دولت دوازدهم نیز تداوم یابد.
وی افزود: آنچه گلایه مخاطبین ما را در پی داشته بعضاً تبعیضها و دوگانگیها از سوی آن وزارت خانه فی ما بین صندوقهای بازنشستگی مطرح است، همانند استفاده آنها از امکانات دولتی و تخصیص وامهای قرضالحسنه با تعداد و تسهیلات بیشتر و آسانتر و رسانهای کردن آنها که انتظار داریم به لحاظ حفظ وحدت رویه و تعامل و همکاری در پیشرفت امور، در این زمینه نیز تدبیر لازم نیز اندیشیده شود.
وی اظهار کرد: با عنایت به اینکه دولت بیش از 130 هزار میلیارد تومان به سازمان تأمین اجتماعی بدهکار میباشد انتظار داریم نسبت به پیگیری و پرداخت آن برابر ماده 13 قانون ششم توسعه اقدام تا سازمان نسبت به عملیاتی کردن تعهدات قانونی و ارائه خدمت به بیمهشدگان و مستمریبگیران اقدام کند.
رئیس کانون کارگران بازنشسته و مستمریبگیران تامین اجتماعی استان مرکزی خطاب به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: پیشکسوتان عرصه کار و تولید دیروز، امروز در اداره زندگی ناتوان و دچار چه کنم چه کنم هستند و از نظام مقدس جمهوری اسلامی توقع چارهاندیشی و راهکاری که بتواند بخشی از مشکلات این قشر عزیز جامعه را حداقل از بُعد مالی کم کند، این بازنشستگان آینده آیندگان هستند و بار خود را به مقصد رسانده و حالا نیازمند سیر در طبیعت و تفکر در عظمت هستی هستند.
وی افزود: این روزها نباید، روزهای دغدغه و دلواپسی باشد، برای اینان فصل قصه و غصه و نامهربانیها باید به پایان رسیده باشد، آرامش میخواهند و خندهای به نسل جوان و امروزیها گرما و انرژی ببخشد، بازنشستهها، جوانان دیروز، نیاز به درک نسل امروز، بهویژه نسل مدیران امروزی دارند.